Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El vicepresident Aragonès denuncia les condicions de la visita dels consellers a Estremera per al traspàs de carteres

  • Lamenta que altres conselleres i consellers del Govern ni tan sols hagin pogut portar a terme la trobada per “l’arbitrarietat” del Ministeri d’Interior
  • Lloa “la fortalesa” dels consellers empresonats Oriol Junqueras i Raül Romeva

El vicepresident de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha denunciat avui les condicions en què s’ha efectuat la visita que, amb la consellera de Justícia, Ester Capella, i el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, ha realitzat aquest matí a la presó d’Estremera, que tenia per objecte el traspàs de carteres amb Oriol Junqueras i Raül Romeva.
 
Aragonès ha explicat que la visita d’avui als consellers “no s’ha efectuat en les condicions adequades que hem tingut en altres visites institucionals”. “Ni era una sala de treball adequada ni hem tingut el temps suficient per fer un bon intercanvi de continguts dels plans de treball dels departaments”, ha remarcat. El vicepresident de la Generalitat també ha lamentat que altres conselleres i consellers del Govern ni tan sols hagin pogut portar a terme la visita, “degut a l’arbitrarietat en la gestió d’algunes estructures del ministeri de l’Interior sortint”.
 
Tanmateix, Pere Aragonès ha assegurat que, malgrat les condicions en què s’ha desenvolupat la visita, “hem estat treballant i els hem traslladat les prioritats dels nostres departaments, que coincideixen, evidentment, amb la feina feta anteriorment per Oriol Junqueras i Raül Romeva”.
 
El vicepresident ha lloat la fortalesa dels consellers empresonats, “que ve de la seva grandesa política i humana”. “Els hem vist forts perquè la seva fortalesa és la de les persones que saben que estan aquí de forma injusta. No s’han d’avergonyir de res ni s’han de sentir culpables de res, perquè estan empresonats per uns delictes que no s’han comès”, ha conclòs.
 
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Albert Puig
  • Responsable comunicació
    Raül Murcia