Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Generalitat posa a la venda tres immobles procedents de l'herència intestada dels germans Anlló

  • Els antics hotels Panorama i Rex II i un habitatge unifamiliar, tots ubicats a Sant Feliu de Guíxols, surten en primera subhasta a un preu total de sortida de 2.478.300 euros  
  • A la subhasta a l’alça, que es realitzarà el 20 de juliol, es podran presentar els interessats que presentin la documentació i el dipòsit de garantia fins al 30 de juny     

El DOGC publica avui, 29 de maig, les condicions de la subhasta pública de tres immobles de l’herència intestada dels germans Anllò. Es tracta de dos antics hotels, el Panorama –un cop alliberat d’una duplicitat en la titularitat registral d’una petita part de la finca- i del Rex II, ubicats al terme municipal de Sant Feliu de Guíxols, el segon al nucli urbà de la vila. El tercer immoble correspon a un habitatge unifamiliar, també al bell mig de la població empordanesa. El preu total de sortida dels tres immobles puja fins als 2.478.300 euros.  
 
Així, el Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda anuncia la convocatòria de la subhasta, que se celebrarà el 20 de juliol a les 12 hores en un acte obert al públic a Barcelona, a la sala d’actes de la Direcció General de Patrimoni, situada a la planta baixa de la Gran Via de les Corts Catalanes 639. Els licitadors podran millorar les seves ofertes a mà alçada. Per participar a la subhasta, s’ha de dipositar prèviament l’import de la garantia, el 5% del preu de sortida de cada immoble a la Caixa General de Dipòsits del Departament.
 
Els interessats en algun dels tres lots de la convocatòria hauran de presentar les seves ofertes a la seu de la Subdirecció General d’Herències de la Direcció General del Patrimoni, a la Gran Via de les Corts Catalanes, 635. El període de presentació de les ofertes fixa com a termini màxim les 14:00 hores del 30 de juny. 
 
D’acord amb la legislació vigent que regula les herències intestades, la Generalitat ha de destinar els béns o l’import obtingut de la liquidació de l’herència a establiments d’assistència social o institucions culturals, preferentment del municipi o la comarca d’on tenia la darrera residència el causant. Els germans Anlló van morir el 2002 sense descendència i sense haver fet testament. La Generalitat va rebre, per herència intestada, la titularitat de nou hotels a sant Feliu de Guíxols i diverses finques i habitatges.
 
La legislació també estipula que un cop l’herència estigui totalment liquidada, la Junta Distribuidora d’Herències, un òrgan col·legiat del qual formen part la Generalitat i les corporacions locals, en aquest cas que corresponen al municipi de Sant Feliu de Guixols, serà l’encarregada d’obrir la convocatòria pública perquè les entitats interessades hi puguin participar com a beneficiàries. Pel que fa a l’herència Anlló, es vana djudicar tres finques de les onze que es van subhastar el 2014: l’antic hotel Rex i Les Noies i l’antic Hostal Montserrat i un habitatge del carrer Creu, 56 de Sant Feliu de Guíxols. I arrel d’aquestes subhastes, es van vendre directament dos antics hotels: l’Avenida i Regina; i un habitatge del carrer Guíxols número 13, del mateix municipi.
        
 
 
Immobles de l’herència Anlló que sortiran a subhasta el 20 de juliol del 2017
 
LOT
IMMOBLES
ADREÇA
USOS ADMESOS
Valor sortida
GARANTIA 5%
1
Antic Hotel Panorama
Travessia del Raig, S/N
Hotel
1.869.000 €
93.450 €
2
Antic Hotel Rex II
Maragall, 22
Hotel i Habitatge
529.800 €
26.490 €
3
Habitatge unifamiliar entre mitgeres
St. Martirià, 22
Habitatge
79.500 €
3.975 €
TOTAL
2.478.300 €
 
 
 
 

 Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Laura Maza