Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Departament d'Economia i Coneixement i Túnels de Barcelona i Cadí tanquen l'acord per gestionar els túnels de Vallvidrera i Cadí

La Generalitat ingressa 309,6 milions, el 72% del valor total de l'operació

 
El Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i la societat Túnels de Barcelona i Cadí, Concessionària de la Generalitat de Catalunya SA, han tancat avui l’acord per a la gestió de la conservació i l’explotació dels túnels de Vallvidrera i del Cadí durant un període de 25 anys.
 
La Generalitat de Catalunya ha ingressat 309,6 milions d’euros, un 72% del cànon total de 430 milions que percebrà per aquesta operació. La quantitat restant es liquidarà al final del període d’adjudicació.
 
La privatització de la gestió del servei públic dels túnels de Vallvidrera i del Cadí és un exemple de col·laboració público-privada, ja que la Generalitat cedeix l’explotació de les infraestructures però en manté la propietat i el servei continua essent públic. A més, amb la cessió de l’explotació també es dissolen dues empreses públiques, Tabasa i Túnel del Cadí, i s’aconsegueix afavorir el bon desenvolupament de les finances catalanes.
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable premsa
    Albert Puig
  • Responsable comunicació
    Raül Murcia