Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat de la Secretaria d'Universitats i Recerca en relació a la vaga d'estudiants convocada a les universitats catalanes per defensar la celebració del referèndum

Recollint dades facilitades per les universitats públiques catalanes durant la segona jornada de vaga convocada pels estudiants per defensar la celebració del referèndum del pròxim diumenge 1 d’octubre, la Secretaria d’Universitats i Recerca informa que l’afectació en l’activitat acadèmica és la següent:.
 
  • Universitat de Barcelona: L’activitat docent s’ha tornat a suspendre completament a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. També hi ha hagut cancel·lació de classes a Belles Arts, Biblioteconomia i Documentació, Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Diagonal. Pel que fa al seguiment de la vaga, ha estat majoritari a excepció d’algunes facultats amb una adscripció parcial.  
  • Universitat Autònoma de Barcelona: En les facultats de Ciències de la Comunicació, Ciències Polítiques i Sociologia,  Filosofia i Lletres, i Psicologia, hi ha hagut un seguiment majoritari i no s’han impartit les majoria de les classes. En els centres restants, el seguiment de la vaga ha sigut irregular.
  • Universitat Politècnica de Catalunya: El seguiment de la convocatòria ha estat desigual, tot i que en la majoria de centres hi ha afectacions. A les ETS d’Arquitectura de Barcelona i del Vallès, l’adhesió a la vaga és total. A l’ETS d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) hi ha hagut una adhesió parcial, mentre que a l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est l’activitat ha sigut l’habitual.   
  • Universitat Pompeu Fabra: La universitat s’ha sumat a les mobilitzacions a favor del referèndum i en defensa de les institucions catalanes, i ha suspès l’activitat acadèmica durant els dos dies de vaga.  
  • Universitat de Lleida: Avui és festivitat local i, per tant, la universitat no ha obert les seves portes.
  • Universitat de Girona:  L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats d’Educació i Psicologia, Lletres i a l’Escola Politècnica Superior. En la resta de centres, el seguiment de la convocatòria de vaga ha estat superior al 90%, amb menor incidència en les facultats de Dret i Infermeria.
  • Universitat Rovira i Virgili: Avui no hi havia convocatòria de vaga en aquesta universitat i les classes s’han desenvolupat amb normalitat.


pdf pdf Comunicat de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Marta Vidal