Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat de la Secretaria d'Universitats i Recerca en relació a la vaga d'estudiants convocada a les universitats catalanes per defensar la celebració del referèndum

 
Recollint dades facilitades per les universitats públiques catalanes durant la jornada de vaga convocada pels estudiants per defensar la celebració del referèndum del pròxim diumenge 1 d’octubre, la Secretaria d’Universitats i Recerca informa que l’afectació en l’activitat acadèmica és la següent:.
 
  • Universitat de Barcelona: L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats de Filosofia i de Geografia i Història. També s’han cancel·lat el 90% de les classes a Farmàcies i Ciències de l’Alimentació de la Diagonal. Pel que fa al seguiment de la vaga, ha estat superior al 80% en la majoria dels centres.  
  • Universitat Autònoma de Barcelona: En les facultats de Ciències de la Comunicació, Ciències Polítiques i Sociologia, Dret, Economia i Empresa, Filosofia i Lletres, Psicologia, i Traducció i Interpretació hi ha hagut un seguiment majoritari i no s’han impartit les majoria de les classes. En els cinc centres restants, el seguiment ha sigut irregular.
  • Universitat Politècnica de Catalunya: El seguiment de la vaga ha estat majoritari a les ETS d’Arquitectura de Barcelona i del Vallès, així com a les escoles de Manresa i de Vilanova i la Geltrú. A l’ETS d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) també hi ha hagut una adhesió parcial, precedida de la tancada durant la nit d’una trentena de persones.  
  • Universitat Pompeu Fabra: La universitat s’ha sumat a les mobilitzacions a favor del referèndum i en defensa de les institucions catalanes, i ha suspès l’activitat acadèmica avui i demà.  
  • Universitat de Lleida: Avui no és dia lectiu en aquesta universitat a causa de la festivitat local i, per tant, no ha obert les seves portes.
  • Universitat de Girona:  L’activitat docent s’ha suspès completament a les facultats d’Educació i Psicologia, i Lletres. En la resta de centres, el seguiment de la convocatòria de vaga ha estat superior al 90%.
  • Universitat Rovira i Virgili: El seguiment de la convocatòria de vaga ha estat majoritari en tots els campus, especialment al de Bellisens i Terres de l’Ebre, així com a la facultat de Medicina i Ciències de la Salut. En el cas de la facultat de Turisme i Geografia, i la seu del Vendrell la incidència de la vaga ha estat del 100%. 


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Marta Vidal