Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La secretària Marta Subirà rep representants de la delegació catalana d'estudiants participants en la Conferència Tinguem Cura del Planeta

  • Els alumnes han lliurat el manifest elaborat pels 67 joves representants de 9 països europeus participants a aquesta trobada internacional, celebrada a Lisboa el mes de maig 2018

La secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, ha rebut aquest matí representants de la delegació catalana d’estudiants participants en la tercera Conferència Internacional de Joves Tinguem Cura del Planeta (CONFINT), que va tenir lloc el passat mes de maig a Lisboa. Concretament, a Ferran Montero, de l’escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat, i Adriana Cervera, del Col·legi Sant Ramon Nonat de Barcelona.
 
Els alumnes han lliurat el manifest elaborat pels 67 joves representants de 9 països europeus participants a la Conferència Internacional, que recull els compromisos d’acció i responsabilitats davant les problemàtiques ambientals que els joves han detectat a escala local i global emmarcats amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible.
 
La ConfInt és un projecte impulsat pel govern brasiler, perquè joves de tot el món reflexionin i actuïn per millorar el planeta. La primera edició es va celebrar el juny de 2010 al Brasil amb 400 joves de més de 50 països. A Catalunya, el promou la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), i hi participen 32 centres educatius de secundària de tot el territori.


pdf pdf Nota de premsa
foto foto Fotografia

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Olga Solé