Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'ACA posa a licitació el projecte per millorar l'abastament d'aigua a diversos pobles del Priorat

El pressupost de licitació és de 73.500 euros i es disposarà d'un termini de sis mesos per a la redacció

  • Fins el 23 de gener es poden presentar ofertes per redactar el projecte constructiu de rehabilitació de la xarxa del Topograpo i la instal·lació de nous equips de potabilització
 
  • S’haurà de plantejar quina és la millor alternativa de filtració, així com definir la millora de l’abastament a Porrera
 

 
 
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a licitació la redacció del projecte destinat a millorar l’abastament d’aigua a diversos pobles de la comarca del Priorat. Fins el 23 de gener es poden presentar ofertes per redactar el projecte de rehabilitació de la xarxa del Topograpo (municipis de Torroja, Poboleda, Gratallops i Porrera) i la instal·lació de nous equips de potabilització.
 
El pressupost de licitació és de 73.500 euros i es disposarà d’un termini de sis mesos per a la redacció, un cop el projecte estigui adjudicat. Aquest haurà de contemplar quina és la millor alternativa de filtració (un sol tractament en origen, un tractament per a cada municipi o bé una combinació d’ambdós), amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aigua distribuïda.
 
El projecte també haurà de definir l’abastament d’aigua al municipi de Porrera, amb l’objectiu de construir una nova conducció (d’uns vuit quilòmetres de llarg) que millorarà la qualitat i la garantia en l’abastament.
 
 
9 de gener de 2018


Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Olga Solé