Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Generalitat millorarà l'accessibilitat de les estacions d'FGC de Sabadell Plaça Major i la Creu Alta

  • Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) executarà l’any vinent noves escales mecàniques a les dues estacions i un segon ascensor a Sabadell Plaça Major
 
  • Els treballs tenen un pressupost total d’1,5 milions d’euros
 

El Departament de Territori i Sostenibilitat millorarà l’accessibilitat de les estacions de Sabadell Plaça Major i la Creu Alta, amb una inversió total d’1,5  milions d’euros. Les obres, que executarà FGC, començaran abans de final d’any i finalitzaran el segon trimestre de 2018. Els treballs consistiran en la instal·lació de noves escales mecàniques a ambdues estacions i un ascensor addicional a la de Sabadell Plaça Major.
 
En concret, a l’estació de Sabadell Plaça Major, es duplicaran les dues escales mecàniques existents de carrer a vestíbul, amb un desnivell vertical de 30 metres, i s’instal·larà un segon ascensor per connectar el vestíbul i l’andana. Es preveu que l’obra tingui un pressupost d’uns 950.000 euros.
 
A l’estació de la Creu Alta, es preveu instal·lar escales mecàniques, que s’afegiran a les existents, per connectar el vestíbul amb l’andana. En aquest cas, els treballs comportaran una inversió d’uns 600.000 euros.
 
La programació i execució de les obres es durà a terme minimitzant les afectacions als usuaris.  


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Olga Solé