Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Agència de l'Habitatge sorteja 19 pisos de lloguer a Montcada i Reixac

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha sortejat avui 19 pisos amb protecció oficial de lloguer situats als carrers Joan Miró, Salvador Dalí, i el passatge Felip Pedrell del sector de Mas Rampinyo, de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

Els pisos han estat construïts per l’Institut Català del Sòl i seran administrats per l’Agència. Pertanyen a un edifici de 92 habitatges, i la resta es van lliurar amb anterioritat. Hi ha 21 pisos d’un dormitori, 42 de dos dormitoris, 25 de tres i 4 de quatre habitacions, amb una superfície útil d’entre 38 m2 als 84 m2. Quatre estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. L’edifici compta amb 239 places d’aparcament i tots els pisos en tenen una vinculada a l’habitatge. A la planta baixa hi ha vuit locals comercials.
 
L’obra s’ha basat en un projecte de l’arquitecte Enric Massip-Bosch i ha tingut un cost de 9,94 milions. Les instal·lacions del bloc inclouen una xarxa separativa d’aigües i plaques per a l’aprofitament de l’energia solar per a la producció d’aigua calenta sanitària.Cercador

Cercador

Destaquem

Departament