Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 9 a l'11 de febrer

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d’avui, hi ha hagut una víctima mortal en accident de trànsit en zona interurbana
 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 9 de febrer fins a les 20.00 h d’avui, diumenge dia 11, s’ha registrat una víctima mortal en un sinistre de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L’accident va passar divendres a la nit a la C-1413a al Papiol (Baix Llobregat), quan dos turismes van col·lidir frontalment. En el sinistre va morir una persona, el conductor i únic ocupant d’un dels turismes, mentre que el conductor de l’altre turisme va resultar ferit lleu.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han registrat alguns trams de retencions cap a l’àrea metropolitana de Barcelona a les següents vies:
 
·         C-16: 1 km a Cercs i 3 km a la Nou de Berguedà en direcció Barcelona;
·         C-14: 3 km a Ponts en direcció Tàrrega, sentit Barcelona;
·         C-55: 3 km entre Castellbell i el Vilar i Abrera, sentit sud;
·         B-23: 5 km a Esplugues de Llobregat en sentit Barcelona;
·         B-10: 3 km d’aturades entre el Port Olímpic i el Fòrum en sentit Nus del Llobregat;
·         B-20: 3 km de retencions entre Pedralbes i Sant Gervasi en sentit Besòs;
·         N-340: 1 km de d’intensitat a Vallirana cap a Barcelona;
·         C-58: 1,5 km de congestió per un accident a Barcelona en direcció a les rondes.
 
D’altra banda, a la C-55 a Súria s’ha donat pas alternatiu, durant dues hores aproximadament, a causa de l’accident d’una motocicleta amb dos ocupants, un dels quals, una dona, ha resultat ferida de gravetat. L’incident ha provocat fins a 3,5 km de retenció en aquest tram, en ambdós sentits de la marxa.
 
Incidències per les nevades: 4 carreteres tallades en alguns trams i en 6 vies obligatori l’ús de cadenes per circular.
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí, a la C-16 a Cercs i Berga, a la C-17 i N-260 a Ripoll. A més, amb motiu de les celebracions del Carnaval de Sitges, també s’han habilitat mesures a la C-32 entre Sitges i Sant Pere de Ribes.
 
Durant aquest matí, no s’han produït afectacions destacades a la xarxa viària.
 
Afectacions de la resta de cap de setmana
 
Pel que fa a la jornada de dissabte, a primera hora de la tarda es van produir cues a Barcelona en un tram de la ronda del Litoral, B-10, a on es va tallar un carril a l’altura del Port Olímpic en sentit Besòs, per l’avaria d’un vehicle. Al llarg de la jornada, es van mantenir les afectacions per les nevades dels darrers dies, es van tallar la C-28 d’accés al Port de la Bonaigua, la C-142b per accedir al pla de Beret i a la BV-4031 de Castellar de N’Hug per anar a la Collada de Toses.
 
Divendres a la tarda, la situació va estar marcada per algunes incidències. Un accident múltiple a l’autovia A-2 a Pallejà en sentit Martorell va provocar fins a 7 km de retenció entre Cornellà de Llobregat i Pallejà en sentit sud, i en sentit nord, en direcció Barcelona, 2 km d’aturades entre Sant Andreu de la Barca i Pallejà. Aquesta incidència va provocar, pel que fa al trànsit, complicacions de sortida de Barcelona; a la B-23, en sentit Martorell, entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei, a la B-20 al Prat de Llobregat i a l’N-340 a Molins de Rei en sentit sud.
 
L’autopista AP-7 també es va veure afectada per les retencions amb 5 km entre Santa Perpètua de Mogoda i Barberà del Vallès i 9 km d’aturades del Papiol a Martorell en sentit Tarragona.
 
A la C-16 les retencions es van produir a Terrassa en un tram de 2 km, entre Berga i Cercs fins a 12km de retenció i 2km de cua a Guardiola de Berguedà en sentit Puigcerdà.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Juli Gendrau
 • Responsable premsa
  Verònica Pardo