Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 15 al 17 de desembre

 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres, 15 de desembre, fins a les 20.00 h d’avui diumenge dia 17, s’han registrat tres víctimes mortals en dos sinistres de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
El primer accident va tenir lloc ahir al matí a la C-61 a Arenys de Mar, una col·lisió per envestida entre un autocar i un ciclomotor en què va morir el conductor del vehicle de dues rondes. El segon sinistre mortal del cap de setmana ha tingut lloc aquest matí a la BV-5101 a la Roca del Vallès quan un turisme ha sortit de la via i han mort els dos ocupants del vehicle.
 
Mobilitat i afectacions de retorn del cap de setmana
 
Quant a mobilitat, aquesta tarda de diumenge en general no hi ha hagut problemes destacats de retorn de cap de setmana si bé a la C-58 un accident ha obligat a restringir primer dos carrils i després un a l’altura de Montcada i Reixac i això ha ocasionat cues en un tram de fins a 5 km en aquesta via. Per aquest motiu s’ha obert el carril bus VAO a tots els vehicles excepte camions. A més, un altre accident ha complicat la circulació a la N-II a Maçanet de la Selva.
 
Cal tenir en compte per minimitzar les afectacions de l’operació retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí, a la C-16 a Cercs i Berga i a la C-17 a Ripoll.
 
Incidències viàries de la resta de cap de setmana
 
Aquest matí, a causa de les retencions provocades per un accident a la C-58 a Montcada i Reixac que ha obligat a tallar un carril de sortida de Barcelona s’ha obert el carril bus VAO a tots els vehicles excepte camions. La incidència ha provocat retencions a totes dues Rondes de Barcelona per enllaçar amb el Nus de la Trinitat.
 
Al llarg de dissabte, la situació va ser tranquil·la a la majoria de vies. Malgrat tot, cal destacar les següents incidències viàries:
 
-       N-145: 4 km de retenció a les Valls de Valira en sentit Andorra.
-       N-260: tallada a Prullans per un xoc frontal en què, segons el Sistema d’Emergències Mèdiques, una persona va resultar ferida greu i 3 ferides menys greus.
-       C-37: tallada a Vilanova del Camí per un accident. Es van fer desviaments per la N-II.
-       C-61: el sinistre mortal registrat a l’altura d’Arenys de Mar va obligar a restringir la via i també es va tallar el ramal de sortida des de la C-32.
-       C-58: un vehicle avariat a Montcada i Reixac va tallar un carril en sentit Barcelona i un accident a l’altura de Terrassa també va restringir un carril en aquest cas en sentit nord.
 
Pel que fa a divendres a la tarda es van registrar els problemes habituals de mobilitat a les vies de l’àrea metropolitana de Barcelona.
 
Per últim, cal destacar que, a causa de la neu, durant bona part del cap de setmana ha sigut obligatori circular amb cadenes a la C-28 al port de la Bonaigua i a la carretera d’accés al Pla de Beret.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Juli Gendrau
 • Responsable premsa
  Verònica Pardo