Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 24 al 26 de novembre

 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres, 24 de novembre, fins a les 20.00 h d’avui diumenge dia 26, no s’ha registrat cap sinistre de trànsit mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
Tanmateix, cal esmentar que divendres a la tarda va tenir lloc un sinistre viari mortal en zona urbana a Sant Joan les Fonts (la Garrotxa), quan un tot terreny va atropellar dues persones i una va resultar morta i l’altra ferida menys greu.
 
Mobilitat i afectacions de diumenge
 
Quant a mobilitat, aquesta tarda de diumenge d’operació retorn de cap de setmana la situació s’ha complicat sobretot en aquests trams:
 
- A-2: retencions de fins a 14 km entre Abrera i el Bruc. Un accident a l'altura d'Esparreguera ha obligat a tallar un carril.
- C-17: 6 km de cua a Tagamanent per un accident que ha restringit un carril, i 6 km més a Parets del Vallès i 2 a Montcada i Reixac per volum de trànsit.
- C-16: 5 km de retenció a la Nou de Berguedà, on s’ha registrat un accident, i 4km més a Berga en sentit Barcelona.
- C-58: 3 km de cua a St. Quirze del Vallès i 5 d’entrada a Barcelona per un accident que ha restringit un carril d’enllaç amb Rondes/ Meridiana. Per minimitzar la congestió s’ha obert el carril bus VAO per a tots els vehicles excepte camions.
- N-340: 5 km a Vallirana.
- C-35:  4 km a la Roca del Vallès per enllaçar amb l’AP-7.
- C-55:  3 km a Castellgalí en sentit sud.
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions de l’operació retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí, a la C-16 a Cercs i Berga i a la C-17 a Ripoll.
 
Incidències viàries de la resta de cap de setmana
 
Al llarg de dissabte, la situació va ser tranquil·la a la majoria de vies. Malgrat tot, cal destacar les següents incidències viàries:
 
-       N-145: 9 km de retenció a les Valls de Valira en sentit Andorra.
-       C-60: tallat el túnel de Parpers en sentit Mataró per un accident. Es van fer desviaments per la C-1415C.
-       C-14: pas alternatiu a Organyà per l’avaria d’un vehicle.
-       C-58: a causa de les retencions provocades per un accident a Montcada i Reixac es va obrir el carril bus VAO d’entrada a Barcelona a tots els vehicles excepte camions.
 
Pel que fa a divendres a la tarda es van registrar els problemes habituals de mobilitat a les vies de l’àrea metropolitana de Barcelona.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Juli Gendrau
 • Responsable premsa
  Verònica Pardo