Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 20 al 22 d'octubre

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'avui, hi hagut una víctima mortal en accident de trànsit en zona interurbana

 
El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 20 d’octubre fins a les 20.00 h d’avui, diumenge 22 d’octubre, s’ha registrat una víctima mortal en un sinistre de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L’accident mortal es va produir ahir al matí a la carretera GI-634 a Jafre, quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar mortalment a un vianant.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge cap a l’àrea metropolitana de Barcelona, s’han registrat aturades a les següents vies:
 
 • AP-7: 3 km a La Roca del Vallès
 • C-55: 5 km de Manresa a Castellgalí
 • C-17: 1 km a Ripoll, 4 km a Canovelles i 2 km a Lliçà de Vall
 • C-16: 8 km entre Cercs i Berga i 2 km a Terrassa, per un accident
 • C-35: 2 km a Sant Celoni
 • C-58: 5 km a Sant Quirze del Vallès, a causa d’un accident que ha restringit un carril
 • C-32: 4 km de Viladecans a Sant Boi de Llobregat
 • A-2: 2 km a Esparreguera
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries d’aquesta tarda de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a la C-55 a Castellgalí i a la C-16 a Cercs i Berga.
 
Durant aquest matí, s’han registrat diversos accidents a la xarxa viària que han obligat a tallar la circulació a la carretera T-244 a Querol, a la T-201 a Pontils i també a la C-13 a Camarasa. Alhora, aquest matí s’ha tallat també a Gavà la sortida del Canal Olímpic de la C-31 i la C-32 per la celebració de la XIII Marató del Mediterrani.
 
Afectacions de la resta del cap de setmana
 
Durant la jornada de dissabte, tret de l’atropellament mortal a la GI-634, es van produir poques afectacions viàries a la xarxa interurbana. Al matí, la C-35 va patir algunes aturades a Sant Celoni i a La Roca del Vallès. A la tarda, un accident a la Ronda Litoral a l’altura del Port va generar 3 km d’aturades en sentit Trinitat.
 
Pel que fa a la tarda de divendres, les principals afectacions es van produir a la C-55 i a l’AP-7. A primera hora de la tarda, un despreniment de pedres en un túnel de la C-55, a l’altura d’Esparreguera, va obligar a tallar aquesta carretera durant més de dues hores. La circulació es va poder desviar per la carretera B-113, però la via patir llargues cues en sentit Manresa (7 km) i també aturades en sentit sud (3 km). Les esllavissades van afectar a tres vehicles però no van causar ferits. D’altra banda, un accident a l’AP-7 a l’altura de Parets del Vallès va complicar la circulació en aquesta autopista en sentit Girona, amb 10 km de retencions que van arribar fins a Cerdanyola del Vallès.


Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Juli Gendrau
 • Responsable premsa
  Verònica Pardo