• Inici >
  • Salut  >
  • Científics catalans investiguen com...
Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Científics catalans investiguen com prevenir malalties cròniques des de l'alimentació diària

 

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit la presentació del projecte d’investigació Henufood
 
Trobar un substitut natural de la sal, reduir o eliminar les grasses saturades, potenciar l’efecte antioxidant dels aliments i el confort digestiu són els principals objectius de les investigacions catalanes

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha presidit l’acte de presentació del projecte Henufood. Es tracta d’un projecte pioner d’investigació científica en l’àmbit de l’alimentació i la salut que té per objectiu prevenir el risc de malalties cròniques com la hipertensió o les patologies cardiovasculars a través dels aliments habituals de la nostra dieta.
 
L’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars, el Vall d’Hebron Institut de Recerca i la Universitat de Lleida presentaran les investigacions que desenvolupen en el marc del projecte Henufood. Es tracta d’una una aliança pública i privada en I+D+i en alimentació i salut, liderada per l’empresa d’alimentació Gallina Blanca Star, amb un pressupost total de 23,6 milions €, 7 del quals són els que s’invertiran en el projecte que desenvolupen aquests 4 centres catalans. 
 


word word Dossier de Premsa

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Responsable comunicació
    Marc Batalller