• Inici >
 • Ports  >
 • Ports de la Generalitat promou els ports...
Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Ports de la Generalitat promou els ports comercials a la fira Break Bulk a Bremen

 • Els ports de Palamós, Vilanova i la Geltrú, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar es donen a conèixer a la fira europea de Bremen per atreure nous tràfics de mercaderia general i project cargo que generin activitat econòmica al territori

L’empresa pública Ports de la Generalitat promou aquests dies els ports de Palamós (Baix Empordà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i un dels molls del port industrial d’Alcanar (Montsià), a la fira Break Bulk. L’objectiu de l’Administració portuària és presentar les instal·lacions portuàries, els equipaments i els serveis als principals sectors de càrrega i logístic europeus. Aquesta acció comercial ha d’ajudar a consolidar tràfics i incrementar la importació i l’exportació de mercaderies en el mercat internacional. Així mateix, ha de contribuir a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.
 
La fira Break Bulk Europe 2018 és el certamen internacional més important del sector de project cargo i de mercaderia general i a dojo, que se celebra del 29 al 31 de maig per primer cop a Bremen (Alemanya). En aquest esdeveniment participen ports, terminals, navilieres, consignataris, transitaris, transportistes i empreses d’equipaments i de càrrega.
 
En aquesta ocasió assisteix al certamen el responsable Comercial de Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruíz, amb representants de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos de Palamós. Ruíz manté reunions amb responsables de navilieres i empreses que operen mercaderia general i project cargo, a qui presenta el nou catàleg de les instal·lacions portuàries i dels serveis portuaris. Els ports de Palamós, Vilanova, la Ràpita i Alcanar, especialitzats en càrrega general, compten amb l’experiència de companyies consignatàries i estibadores amb una llarga trajectòria en el sector, que adapten l’operativa i el temps a les necessitats del client.
 
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha dit sobre aquesta acció comercial que “forma part de la línia estratègica de l’Administració portuària per potenciar els ports com a motors econòmics perquè generin ocupació i dinamització econòmica al país”. En aquest fòrum europeu es vol impulsar l’activitat comercial i atreure nous tràfics aprofitant els hinterlands de les quatre instal·lacions portuàries.
 
 
30 de maig de 2018Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Joan Pere Gómez i Comes
 • Responsable premsa
  Montserrat Ferré