• Inici >
 • Ports  >
 • Doble escala de creuers al port de Palamós...
Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Doble escala de creuers al port de Palamós amb el Seabourn Encore i l'Star Pride

 • El port de Palamós rep la primera doble escala de creuers de la temporada amb 750 passatgers que ajudaran a impulsar l’arribada de turisme en temporada baixa a la Costa Brava

El port de Palamós (Baix Empordà) ha rebut aquest dilluns la primera doble escala d’aquesta temporada amb els creuers de luxe Seabourn Encore i Star Pride que porten a bord 750 passatgers de perfil majoritàriament nord-americà i britànic. L’arribada dels passatgers de creuer durant el mes de maig ajuda a desestacionalitzar el sector turístic a la Costa Brava.
 
Seabourn Encore
 
El creuer Seabourn Encore ha fet aquest dilluns la primera de les set escales que té previstes aquesta temporada, sent el vaixell de la companyia nord-americana de luxe Seabourn Cruise Lines que visitarà més vegades el port de Palamós. Així, el vaixell portarà aquest any uns 3.900 turistes de creuer a la Costa Brava.
 
El Seabourn Encore ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Bàndol i preveu salpar a les 18.00 hores cap a Barcelona, on finalitzarà la seva ruta. El creuer porta a bord 550 passatgers majoritàriament nord-americans i britànics.
 
El creuer, que ha amarrat al moll Fèlix Ribera, té una eslora de 210 metres, un calat de 6,8 metres i un registre brut de 41.865 tones.
 
Star Pride
 
L’Star Pride ha fet aquest dilluns la primera de les dues escales previstes per enguany al port de Palamós. Així, el vaixell tornarà a fer escala el dimecres, 23 de maig, amb nous passatgers i un nou itinerari cap a França. Amb les dues escales el creuer portarà  aquest any 400 passatgers a Palamós i la seva destinació.
 
El creuer Star Pride ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Sanary-sur-Mer i preveu salpar a les 18.00 hores amb destinació a Barcelona. El vaixell porta a bord 200 passatgers majoritàriament nord-americans.
 
El vaixell pertany a la companyia nord-americana de luxe Windstar Cruises que va tornar a Palamós la temporada passada després d’un temps sense fer-hi escala. L’Star Pride ha amarrat al moll de Ponent, té una  eslora de 133 metres, un calat de 5 metres i un registre brut de 9.975 tones.
 
 
21 de maig de 2018
 
 
 
 Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Joan Pere Gómez i Comes
 • Responsable premsa
  Montserrat Ferré