Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els dies 5, 12 i 19 de juliol

Nits d'estiu musicals 2018 al Palau Robert amb Janine Johnson i els grups La Folie i Aurora

Tornen enguany “Les nits d’estiu al Jardí del Palau Robert”  amb la cantant britànica Janine Johnson, i els grups La Folie i Aurora, en concerts programats els dijous 5, 12 i 19 de juliol, a les 20 hores. El Palau Robert organitza els concerts amb la col·laboració de l’empresa Santa Eulàlia, el Club Marketing Barcelona i la Fundació Ecotic. L’accés és lliure fins a l’aforament màxim de l’espai.

El Palau Robert obre els concerts, el 5 de juliol,  amb l’estrena de la nova proposta musical de Janine Johnson, una de les veus més poderoses i versàtils en l’escena britànica, on ha triomfat amb els seus espectacles dedicats a James Bond, la música soul o els repertoris dels Beatles i els Stones, tots ells passats pel sedàs del jazz.
En aquest nou treball, la cantant viatjarà a Barcelona per oferir una nit de soul i jazz, en companyia de músics destacats de l’escena jazzística de casa nostra. Janine Johnson estarà acompanyada pel sextet format per  Paul Evans (trompeta), Gabriel Amargant (saxo), Joan Vinyals (guitarra), Mark Aanderud (piano), Isaac Coll (baix) i Pere Foved (bateria).
La Folie
El grup barceloní La Folie, premi Enderrock 2018 de la crítica al millor artista revelació, presenta el seu segon disc, Foliecitat (Petits Miracles, 2017) el 12 de juliol. El disc, amb una sonoritat contundent i compacta,  s'inicia amb la cançó A foc lent, que a la vegada és la manera com la banda entén el seu procés: a poc a poc, sense pressa, per assaborir cada moment que la música els dona l'oportunitat de gaudir. Optimisme pop però tocant de peus a terra, amanit d'una fusió colorista, que té com a gran potencial la veu de la líder de la formació, Paula Giberga. Formen part del grup, a més de Paula Giberga, Andreu Roig (composició, guitarra i cors), Tomàs Pujol (baix), Ferran Badal (flauta travessera i guitarra) i Cento Carbó (bateria).
Aurora
El darrer concert té com a protagonista, el 19 de juliol, el grup Aurora, que reuneix un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics: el jove Pere Martínez amb Max Villavecchia, al piano; Javier Garrabella, al baix, i Joan Carles Marí, a la bateria, acompanyats per Jose Manuel Álvarez al ball. Els uneix un compromís amb la creació contemporània, el llenguatge del jazz com a acord tàcit d'eina funcional i de codi lingüístic, i el món del flamenc com a via d'exploració per arribar a territoris nous. Aquesta nova aventura musical gira entorn de la figura de Manuel de Falla, en un viatge a través de les seves cançons més populars i la seva relació amb García Lorca i Felip Pedrell.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi del Río, director general de Difusió
 • Responsable premsa
  Tomàs Puntí