Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La secretària general de Departament de Cultura, Maria Dolors Portús, la inaugura el 9 de maig, a les 19 hores

Les millors fotografies d'Antoni Bernad, en una exposició retrospectiva

Visita de premsa amb el fotògraf el mateix dia de la inauguració, a les 12.30 hores

El Palau Robert dedica una exposició retrospectiva al fotògraf català de moda i retratista Antoni Bernad, amb més de 50 anys de professió i obra publicada a tot el món, a la Sala 3 del Palau Robert, del 10 de maig al 26 d’agost.

L’exposició “ANTONI BERNAD. Nord/Sud/Est/Oest”, organitzada per la Generalitat, presenta un conjunt de fotografies sense ordre cronològic, que posa de manifest, a través de centenars d’imatges, el segell perfeccionista que caracteritza l’autor. El títol no fa referència, en aquest cas,  a cap delimitació geogràfica sinó al fil que lliga de forma soterrada un vast rerefons de relacions culturals, com també els ambients i les vivències de Bernad en llocs diferents i que l’han influït.
La secretària general de Departament de Cultura, Maria Dolors Portús, inaugurarà l’exposició el dimecres 9 de  maig, a les 19 hores. També hi assistiran el director general de Difusió, Ignasi Genovès, i Antoni Bernad.
La mostra dedicada a Antoni Bernad, que ha comptat amb la col·laboració de l’Arxiu Nacional de Catalunya, es presenta en quatre espais on es barregen les fotos de moda i els retrats amb l’intent d’establir una complicitat entre imatges que elimini barreres i jerarquies. El recorregut expositiu acaba amb un audiovisual on Bernad parla de la seva obra de forma distesa, explicant que sempre ha mirat de dignificar la professió amb entusiasme i rigor.
El treball d’Antoni Bernad, reconegut internacionalment, ve avalat per una llarga trajectòria. Malgrat que se’l coneix com a fotògraf  de moda, també s’ha especialitzat en el retrat. Fugint de la frivolitat, ha tractat amb idèntic respecte artistes, intel·lectuals i models.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi del Río, director general de Difusió
 • Responsable premsa
  Tomàs Puntí