Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El dijous 19 d'abril, a les 19 hores, amb la presència del director general de Difusió, Ignasi Genovès

Inauguració de l'exposició "Per què? Carme Solé Vendrell", al Palau Robert

Visita de premsa amb la il·lustradora el mateix dia de la inauguració, a les 12 hores

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, inaugurarà l’exposició “Per què? Carme Solé Vendrell”,  el dijous 19 d’abril, a les 19 hores, al Palau Robert. La mostra, organitzada per la Generalitat, explica el  recorregut vital de Carme Solé Vendrell  com a persona i artista, i descobreix l’entrellat de l’ofici de la il·lustració a través dels seus dibuixos.

Carme Solé Vendrell és una il·lustradora catalana amb una notable projecció internacional que celebra els  50 anys d’una trajectòria professional que s’ha caracteritzat per la defensa dels drets dels infants.
L’exposició, que es pot visitar a la Sala 1 del 20 d’abril al 24 de setembre, es planteja a partir d’un guió i textos de l’experta en literatura infantil Teresa Duran i de Carme Solé Vendrell, amb l’assessorament del cantautor i escriptor Jaume Escala.
L’exposició s’afegeix a les mostres presentades el 2012 i el 2013 al Palau Robert dedicades a les il·lustradores i dibuixants Pilarín Bayés i Roser Capdevila, per mostrar la rellevància de la il·lustració infantil a Catalunya, que ha captivat diverses generacions de nens i nenes, combinant entreteniment i missatges formatius. Il·lustradores que il·luminen amb imatges textos propis o d’altres, i que ocupen un lloc destacat en la història de la il·lustració amb una feina que té un marcat vessant internacional.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi del Río, director general de Difusió
 • Responsable premsa
  Tomàs Puntí