Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El director general de Difusió inaugura la mostra l'11 d'abril, a les 19 hores, al Palau Robert

L'exposició "Testimonis de l'oblit # 2" de Metges Sense Fronteres rescata de l'oblit quatre greus crisis oblidades

Visita de premsa el mateix dia, a les 11 hores, amb el fotògraf i la delegada de MSF per a Catalunya, Mila Font

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, inaugurarà l’exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres, en un acte que tindrà lloc  l’11 d’abril, a les 19 h, a la Sala 4 de les Cotxeres, amb la presència del fotògraf Juan Carlos Tomasi i de la delegada de MSF per a Catalunya, Mila Font. En aquest acte, també s'ha programat el col·loqui “L'èxode rohingya: del silenci als titulars”, amb la participació d'Igor García Barber i Blanca Garcés.

L'exposició “Testimonis de l'oblit # 2” de Metges Sense Fronteres rescata de l’oblit  quatre crisis humanes del nostre temps -Territoris Palestins Ocupats, Níger, Etiòpia i Colòmbia-, amb fotografies de Juan Carlos Tomasi i textos dels escriptors Martín Caparrós, Santiago Roncagliolo, Laura Restrepo i Manuel Rivas.
L'exposició, que es pot visitar des del 12 d’abril fins a l´1 de juliol a la Sala 4 del Palau Robert, és un projecte de Metges Sense Fronteres i El País Semanal. El relat expositiu ens acosta el rostre humà del sofriment, la violència contínua i l'oblit mediàtic que pateixen quatre racons del planeta amb drames humans tràgicament silenciats. La mostra es compon de 40 fotografies, d'extractes dels quatre reportatges i d'un vídeo que narra tant les problemàtiques específiques d'aquestes crisis com els processos creatius de Caparrós, Roncagliolo, Restrepo i Rivas: els quatre expliquen des del terreny, en primera persona, amb un enfocament literari i periodístic alhora, i atorgant tot el protagonisme als qui pateixen aquestes crisis.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Jordi del Río, director general de Difusió
 • Responsable premsa
  Tomàs Puntí