Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, la inaugurarà el 20 de juliol, a les 19 h.

"Monumenta 25 anys", exposició fotogràfica sobre la preservació del patrimoni arquitectònic català

Visita de premsa amb el president de Monumenta el mateix dia de la inauguració, a les 12 h.

El director general de Difusió, Ignasi Genovès, inaugurarà l’exposició “Monumenta 25 anys”, amb fotografies de castells i edificis catalogats privats de Catalunya,  en un acte que tindrà lloc  el dijous 20 de juliol, a les 19 hores, al Jardí del Palau Robert. També hi assistirà el president de l’Associació Monumenta, Xavier Gimeno.

L’Associació Monumenta, amb la col·laboració del Palau Robert, presenta aquesta exposició fotogràfica per mostrar la tasca de preservació del patrimoni arquitectònic català que es porta a terme i fer-ne difusió perquè els ciutadans el visitin. La mostra es presenta del 20 de juliol a l’11 de setembre.
L’exposició aplega 32 plafons amb informació i 28 fotografies de castells, palaus i cases monumentals que donen a conèixer la rica tradició arquitectònica de Catalunya i l’esplendor de molts edificis privats que mereixen una protecció especial pel seu valor artístic o per la seva història. Aquests edificis poden ser una atracció turística i una eina més per incentivar el desenvolupament econòmic de les localitats on es troben.
Monumenta és l'Associació de Propietaris de Castells i Edificis Catalogats de Catalunya, creada el 1992, en l'entorn dels Jocs Olímpics, que van motivar la renovació de tants i tants edificis urbans i emblemàtics d'arreu del país. És l'única Associació no estatal dins l'EHHA (European Historic Houses Association) i entre les seves prioritats destaquen conservar el Patrimoni com un servei a la societat i projectar-lo al futur.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem

 • Twitter del Govern

  Seguiu @govern per conèixer el dia a dia i els posicionaments polítics de l'executiu

 • Govern transparent

  Web Transparència: Govern, acció pública i gestió dels recursos

Departament

 • Titular
  Ignasi Genovès i Avellana, director general de Difusió
 • Responsable premsa
  Tomàs Puntí