Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El president Mas diu que cal "fer pinya per a una cosa tan important com és aixecar el nostre país"

El president avui a Campllong

 
  • El cap de l’Executiu ha visitat, aquest migdia, la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, que enguany compleix el seu trentè aniversari
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha apel·lat avui, durant la visita a la Fira Comarcal de Primavera de Campllong, a l’esforç dels catalans per “fer pinya per a una cosa tan important com és aixecar el nostre país” i s’ha mostrat convençut que això és possible i “es pot aconseguir entre tots”.
Durant la seva intervenció, després de lliurar el premi del Concurs Morfològic de Raça Frisona, el cap de l’Executiu ha reconegut que el Govern té “els calaixos buits i les arques buides” i ha afirmat que “hem de buscar la inspiració a veure si anem omplint una mica els calaixos amb l’esforç de tots”.
El president ha aprofitat també el seu discurs per felicitar els organitzadors pel seu 30è aniversari i agrair la col·laboració de tots els voluntaris que contribueixen a la celebració d’aquesta Fira.
Prèviament, Artur Mas ha fet una visita institucional a l’Ajuntament, on ha estat rebut per l’alcalde de la població, Lluís Freixas, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Edudald Casadesús.
La celebració d’aquesta Fira multisectorial, que ha esdevingut un referent en el món agrícola i ramader català, serveix també com un aparador de l’activitat econòmica i social de tota la comarca, ja que disposa d’estands comercials, de productes artesans i d’alimentació, de maquinària agrícola, ramadera i industrial, a més d’un complet programa d’activitats dirigits a tots els públics.Cercador

Cercador

Destaquem

Departament

  • Titular
    Quim Torra i Pla
  • Responsable comunicació
    Anna Figuera