Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Adigsa sorteja 76 habitatges amb protecció oficial a la Trinitat Nova de Barcelona

o Els pisos formen part del procés de remodelació del barri que comporta la substitució de 900 habitatges

L’empresa Adigsa, adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, ha sortejat avui 76 habitatges amb protecció oficial al barri de la Trinitat Nova de Barcelona. Els pisos han estat construïts per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i estan situats en un solar del carrer Aiguablava, entre els carrers de Tamariu i Palamós.
 
El sorteig ha tingut com a objectiu determinar el pis que correspon a cada família adjudicatària i s’han adjudicat en règim de compra, ja que s’inclouen dins del pla de remodelació que preveu la substitució de prop de 900 habitatges que han quedat obsolets des del punt de vista constructiu. El pla és fruit d’un conveni signat l’any 1999 entre l’Incasòl, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Veïns del barri.
 
Els 76 pisos adjudicats avui formen part de la primera fase de 80 habitatges –quatre s’adjudicaran més endavant- d’un bloc que en té un total de 108. Actualment, s’està construït la segona fase de 28 pisos. El cost total de l’obra és de 10,5 milions d’euros i el projecte l’ha dut a terme l’arquitecte Joaquim Vayreda.
 
Dels habitatges sortejats avui, tres són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, 21 tenen dos dormitoris, 46 en tenen tres i sis disposen de quatre. La superfície oscil·la entre els 64 m2 i els 89 m2.
 
La remodelació de la Trinitat Nova s’està fent en diferents fases i comportarà una inversió global de 110 milions d’euros, dels quals fins ara s’han invertit 25 milions d’euros en un total de 249 pisos.


Cercador

Cercador

Destaquem