Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'ICIC col·labora en el projecte pioner de la Casa de la Música Popular a Mataró

Demà, dia 4 de març, s'inaugura a la sala CLAP aquest projecte

Demà divendres, dia 4 de març, s’inaugura la Casa de la Música Popular a Mataró, fruit del conveni de col·laboració que es va signar el passat mes de desembre entre  l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), l’Ajuntament de Mataró i la cooperativa de treball associat sense afany de lucre Visualsonora SCCL, més coneguda com a CLAP. A l’acte d’inauguració hi assistirà el director de l’ICIC, Xavier Marcé; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Barón i el representant del CLAP, Jordi Herreruela.

Les portes de la CLAP s’obriran cap a les 19.30 hores, i com a plat fort de la vetllada hi haurà les actuacions gratuïtes de ‘Fast3’ i ‘Mastretta’. Els primers actuaran a les 20:00 hores a la Sala petita, mentre que ‘Mastretta’ ho faran a les 22:00 hores a la Sala gran.

Iniciativa pionera

La Casa de la Música Popular és una proposta d’un nou model d’equipament de titularitat privada amb vocació de servei públic, la finalitat del qual és essencialment la formació, creació, exhibició i difusió de la música popular a Catalunya. Els objectius prioritaris de la Casa de la Múscia Popular són: contribuir a la normalització de la música popular i moderna catalana; dotar d’eines de creació, experimentació i exhibició als creadors i artistes; fomentar la creació de nous públics; acostar als joves la cultura, enfortir el teixit de la indústria musical a Catalunya; afavorir la diversitat enfront l’homogeneïtzació i fomentar la participació ciutadana, com consta en el conveni.

Pel que fa a les aportacions econòmiques, l’acord, amb una vigència de tres anys, preveu que l’Ajuntament de Mataró destini una aportació màxima de 270.000 euros;  l’ICIC, de 120.000 euros i el CLAP de 180.000 euros. L’entitat aporta, com a infraestructura, la sala CLAP (situada en el polígon de Pla d’en Boet) que consta de dues sales per concerts i un estudi d’enregistrament i afegirà un altre local amb un total de 17 cabines d’assaig.

Convocatòria als mitjans de comunicació

Dia: Divendres, 4 de març de 2005

Hora:  20:00 hores

Lloc:  Sala Clap. Carrer Manuel Serra i Moret, 4. Mataró.

Barcelona, 3 de març de 2004

Més informació: http://www.casadelamusica.ws

 

 


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem