Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La revista Descobrir Catalunya presenta l'exposició "El país de les emocions" al Palau Robert de Barcelona

·       La revista Descobrir Catalunya proposa fer un recorregut pel país a l’exposició “El país de les emocions. 150 números de la revista” que es podrà visitar des del 17 de desembre de 2010 fins al 31 de març de 2011 al Palau Robert.
·        La revista Descobrir Catalunya va guanyar recentment el IX Premi de promoció turística en la categoria de millor treball periodístic per la qualitat dels seus reportatges que mostren la riquesa turística del territori i, per l’esforç d’una revista catalana que ha sabut mantenir un nivell excepcional al llarg dels anys.
 
Avui s’inaugura, al Palau Robert de Barcelona, l’exposició “El país de les emocions” que comptarà amb la participació del director general de Difusió Corporativa, Jordi Fortuny, el director de la revista, Joan Morales, el conseller delegat de RBA Llibres i primer director de la revista, Oriol Castanys, el president del Grup Cultura 03, Oriol Soler i, la comissària de l’exposició, Cristina Masanés.
L’exposició “El país de les emocions” proposa resseguir el trajecte de Descobrir Catalunya al llarg de 150 números, no com una cronologia estricta sinó a través del seu ideari com a publicació de viatges i turisme de proximitat. Els diferents àmbits de l’exposició aborden els conceptes que articulen la publicació i la seva pràctica periodística. L’exposició presenta una selecció de fotografies molt acurades i assumeix el protagonisme central.
La revista Descobrir Catalunya va sortir al carrer el març de 1997. Es tractava d’un nou concepte de publicació adreçat a un lector que valorava el turisme de proximitat, el descobriment del propi país i el plaer del viatge. Amb els anys, Descobrir Catalunya –avui, la revista és líder del segment de geografia i viatges del nostre país i degana de les publicacions de divulgació en llengua catalana- ha recorregut tota la rica trama geogràfica nacional a través d’una mirada nova i actual centrant-ne els valors culturals (paisatgístics, arquitectònics, festius, gastronòmics, naturals...) que la caracteritzen. Enguany, la revista Descobrir Catalunya, ha estat mereixedora del IX Premi de promoció en la categoria de millor treball periodístic per la qualitat dels seus reportatges.
 
*La comissària de l’exposició, Cristina Masanés, atendrà els mitjans de comunicació a les 18h al Palau Robert.


Cercador

Cercador

Destaquem