Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Secretaria General de l'Esport crea el Premi Catalunya de l'Esport per distingir el millor equip o esportista català de l'any

La Secretaria General de l'Esport, amb el suport de TV3 i Catalunya Ràdio, ha creat el Premi Catalunya de l’Esport 2010 amb l’objectiu de reconèixer la tasca desenvolupada per l’esportista (masculí o femení) o l’entitat esportiva que hagi contribuït de manera més significativa a l’impuls de l’esport català durant l’última temporada esportiva, en qualsevol àmbit d’actuació.


Aquesta iniciativa respon a la voluntat del Govern de fer un just reconeixement a aquells o aquelles esportistes o entitats esportives que projecten l’esport català a nivell estatal i/o internacional. Des del Govern, l’esport es considera una activitat generadora de canvi de la nostra societat d’indubtable repercussió en la vida social, cultural i econòmica del país, que mereix rebre un reconeixement públic a través de qui promou la identitat col·lectiva catalana i el prestigi del país. 
 
A través del portal www.elsesports.cat de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, les persones interessades poden proposar els seus candidats fins el dia 3 d’octubre, i els o les deu esportistes, clubs o equips més votats formaran part de la llista de finalistes de la primera edició del Premi.
 
Un jurat especialitzat, format per representants dels mitjans de comunicació, de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, exesportistes i empreses del sector esportiu català, triarà posteriorment el guanyador, que recollirà el guardó durant una emissió especial del programa ‘Esport Club’ de TV3.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem