Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Jornades del Pla Anual de Transferència Tecnològica 2018 del DARP programades per a aquesta setmana arreu de Catalunya

 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya organitza i participa en diverses jornades i seminaris tècnics els propers dies arreu de Catalunya en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2018, del DARP.
 
Així, el director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, participarà el proper dilluns, 8 d'octubre, a les 9:15 hores, en la jornada tècnica ‘Tast de l'avellana i valorització gastronòmica’, que se celebrarà a la Cambra de Comerç de Reus.
 
L’endemà dimarts, dia 9, el director general de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Departament, Josep Usall, participarà a les 10:00 hores, en la inauguració del ‘Fòrum Carni’, que se celebrarà a l’Auditori Palau de Congressos de Girona; i prèviament, a les 9:00 hores, Àngel Xifré, serà l’encarregat de la benvinguda i presentació de la jornada tècnica ‘La determinació de la qualitat dels productes agraris. Aplicació a l'avellana’, que tindrà lloc a l’IRTA – Mas de Bover, a Constantí.
 
D’altra banda, dimecres vinent, 10 d'octubre, a les 10:00 hores, el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament, Carmel Mòdol, participarà, a les 10:00 hores, en la presentació de la jornada tècnica ‘Avellana de Reus, motor de dinamització econòmica’, que a les 12:30 hores, comptarà amb una taula rodona sobre una circumscripció econòmica per a l’avellana, moderada per Àngel Xifré, i que es durà a terme a la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-Seca.
 
A més, la directora general d’Agricultura i Ramaderia del DARP, Elisenda Guillaumes, participarà dijous, a les 13:30 hores, en la cloenda de la ‘V Jornada del porcí: els reptes d'un sector clau’, que es desenvoluparà des de les 9:15 hores, a ‘Lo Casino’ d’Alcarràs.
 
Altres jornades tècniques del PATT 2018 programades per a la setmana vinent són les següents:
 
Torroella de Montgrí, dimarts 9 d'octubre de 2018
 
Tàrrega, dimarts 9 d'octubre de 2018
 
Caldes de Montbui, dimecres 10 d'octubre de 2018
 
Bellaterra, dimecres 10 d'octubre de 2018
 
Artesa de Segre, dijous 11 d'octubre de 2018
 
Esterri d'Àneu, 14 i 15 d'octubre de 2018
 
 
Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.


Cercador

Cercador

Destaquem