Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Controlat l'incendi d'aquesta matinada en una nau industrial de Lleida

Els Bombers de la Generalitat treballen, des d’aquesta matinada, en l’extinció d’un incendi en una indústria de paqueteria i embalatge situada al polígon industrial del Segre de Lleida (carrer Josep Segura Farré, parcel.la 711). L’incendi s’ha donat per controlat a dos quarts d’onze del matí.
 
L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.27 hores, ha afectat totalment la nau de 2.500 m2. Ha cremat maquinària i una gran quantitat de material de cartró, fustes i embalatge de l’interior i n’ha col·lapsat la coberta. Els Bombers han fet extinció directe de la nau, que es trobava amb l’incendi totalment desenvolupat, i han fet estratègia defensiva a les naus properes, evitant així que resultessin afectades.
 
En l’extinció, han estat treballant 17 dotacions dels Bombers de la Generalitat. A hores d’ara, dues dotacions continuen remullant la zona i revisant per tal d’assegurar que no fumegi res.
 
Cal destacar que a causa d’aquest incendi no hi ha hagut persones ferides.
 
Al lloc també s’han desplaçat efectius de la Policia Local, dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 d’octubre de 2018
10.45 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem