Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc persones per traficar amb amfetamines i cocaïna en una sauna de Sitges

· El relacions públiques de l’establiment venia la droga amb connivència per part del propietari, ambdós detinguts juntament amb els subministradors
 
· Es van comissar més de 2.000 pastilles de MDMA i 345 grams de cocaïna valorats en 25.000 euros i 55.000 en efectiu
 
· Tres dels detinguts van ingressar a presó i la resta van quedar en llibertat amb càrrecs

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació del Garraf van detenir el dissabte 29 de setembre, quatre homes i una dona, entre els 28 i els 38 anys, de nacionalitats espanyola, colombiana,  panamenya i uruguaiana, i veïns de la comarca del Garraf, com a presumptes autors d’un delicte continuat contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.
 
La investigació es va iniciar al mes de maig quan els investigadors van detectar a Sitges un punt de venda al detall de substàncies estupefaents, concretament amfetamines i cocaïna.
 
Els agents van comprovar que una persona atenia els consumidors finals i dispensava la droga en un local d’oci nocturn, on treballava de relacions públiques i amb connivència per part del propietari, així com també en el seu propi domicili i en una discoteca de Sitges.
 
Els investigadors van comprovar que aquesta persona, un home de nacionalitat panamenya, disposava d’un gran ventall de drogues per atendre els seus clients i a més a més, van identificar dues línies principals i estables d’abastiment: una per a la cocaïna i una altra per a les amfetamines.
 
Gràcies a les tasques d’investigació els agents van aconseguir identificar els subministradors de les diferents substàncies estupefaents i finalment, el 29 de setembre, van fer cinc entrades i registres: en un domicili de la ciutat de Barcelona, un de Castelldefels i en dos domicilis i un local del municipi de Sitges.
 
En el dispositiu, en què van intervenir agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana, Unitat d’Investigació de la comissaria del Garraf, Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud i Unitat Canina, es van detenir cinc persones, quatre homes i una dona.
 
Així mateix, es van desmantellar els punts de connivència dels investigats i venda al consumidor final i es van comissar més de 2.000 pastilles de MDMA, o usualment més coneguda com a èxtasi, 345 grams de cocaïna, uns 55.000 euros en efectiu i altres substàncies estupefaents com sulfat d’amfetamina, més coneguda com speed o cristal.
 
Aquestes substàncies estupefaents comissades tindrien un valor aproximat en el mercat il·lícit de més de 25.000 euros.
 
Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó per a tres d’ells i la resta van quedar en llibertat amb càrrecs.
 
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 
 
 
Àrea de Comunicació                                 
Sant Feliu de Llobregat, 7 d’octubre de 2018Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem