Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Gavín destaca el potencial de l'Aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell, amb un creixement del 33% en les seves operacions

  • El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, es reuneix amb el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació del Govern d’Andorra, Gilbert Saboya

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavín, s’ha reunit aquest divendres amb el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació del Govern d’Andorra, Gilbert Saboya. En la reunió, en què també ha participat el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela, s’ha tractat sobre els avenços per l’operativitat de l’Aeroport d’Andorra-La Seu d’Urgell.
 
La trobada d’aquest divendres ha servit per constatar els avenços en el procés d’homologació de la infraestructura conforme al calendari de treball establert. Els participants han posat de relleu el bon treball que s’està fent des de totes les parts per aconseguir un bon funcionament de la infraestructura.
 
En aquest sentit, Gavín, ha posat de relleu que entre gener i agost d’aquest any, la instal·lació ha augmentat les seves operacions un 33% respecte del mateix període de 2017. Aquestes dades demostren que “és un aeroport amb un gran potencial i un instrument de creixement i riquesa per al territori”. Saboya, per la seva banda, ha manifestat que tant des de la Generalitat de Catalunya i d’Aeroports de Catalunya, així com de les autoritats competents de l’estat espanyol, s’han implicat i s’ha aconseguit avançar a bon ritme en els darrers mesos.
 
D’altra banda, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat ha informat sobre les obres que ja s’estan duent a terme al túnel de Tres Ponts, a la C-14, que contribuiran a millorar l’accés a Andorra des d’Espanya. En aquest sentit, les dues parts han convingut mantenir un contacte fluid per poder informar ràpidament de qualsevol alteració al trànsit que es pugui produir per les obres.
 
Visita a l’Aeroport
 
Posteriorment a la reunió a la seu del Govern d’Andorra, el secretari Isidre Gavín ha visitat les instal·lacions de l’Aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell, juntament amb el director d’Aeroports de Catalunya, Jordi Candela.
 
 Cercador

Cercador

Destaquem