Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Inaugurada l'exposició Records Ferroviaris a L'Hospitalet de Llobregat

  • La mostra ha estat realitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ferrocarrils amb la col·laboració d’FGC
  • Aquesta exposició s’emmarca en els actes de la 3a Setmana de la Gent Gran de l’Hospitalet i es podrà visitar fins a l’11 d’octubre

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, i la regidora d’Igualtat i Gent Gran de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, Maria Ángeles Sariñena, han inaugurat l’exposició Records Ferroviaris. La mostra forma part dels actes de la 3a Setmana de la Gent Gran que organitza de l’1 al 7 d’octubre la ciutat de L’Hospitalet.

Aquesta exposició itinerant ha estat realitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ferrocarrils amb la col·laboració d’FGC. Records Ferroviaris transporta els visitants a un viatge a través del llegat i les experiències que formen part de la memòria col·lectiva dels treballadors i treballadores d’FGC i dels usuaris que han format part de la seva història. Les prop de 100 fotografies de l’exposició i els relats de les experiències viscudes permeten conèixer la visió del servei ferroviari en primera persona.

L’exposició es podrà visitar fins al dia 11 d’octubre de dilluns a divendres de 09.00 hores a 13.45 hores i de 16.00 hores a 18.45 hores (divendres tarda tancat) a la Regidoria del Districte I (Rambla de Just Oliveras, 23, L’Hospitalet de Llobregat).

Amb aquesta exposició FGC posa en valor els vincles amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ferrocarrils amb qui té establert un conveni de col·laboració a través del qual es vehicula la cessió del local social, el suport legal i la difusió interna de les activitats que organitza, així com la col·laboració que permet enfortir els lligams amb FGC.Cercador

Cercador

Destaquem