Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'exposició itinerant "Un món paral·lel" arriba a Ca l'Anita de Roses

  • Comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts, mostra el treball de nou artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat

 
Demà dissabte, 6 d’octubre, a les 20 hores, s’inaugura a Ca l’Anita de Roses l’exposició col·lectiva “Un món paral·lel”. La mostra presenta els projectes de nou artistes que recorren un ampli ventall d’opcions explorant qüestions de percepció del territori, del paisatge i de la representació virtual de la realitat mitjançant l’eina Google Street View. Aquesta eina ha generat un nou territori de recerca conceptual i de creativitat generant nombrosos projectes d’artistes contemporanis.
 
Assistiran a la inauguració el regidor de cultura de l’Ajuntament de Roses, Francesc Giner; la directora dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Carme Renedo, i l’artista Roberto Feijoo.
 
Artistes i peces
Els artistes que participen a l’exposició són:
 
·       Azahara Cerezo amb Paisatges digitals d’una guerra.
·       Roberto Feijoo amb Berlin Alexanderplatz.
·       Andrés Galeano amb Google in View.
·       Albert Gusí amb ID.
·       David Mayo amb Reality Bites.
·       Alberto Salván amb Uncommon Places.
·       Txema Salvans amb The Waiting Game.
·       Ruben Torras Llorca amb Road Moview.
·       Bárbara Traver amb Fake Trip.
 

Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura
“Un món paral·lel” és una de les mostres que formen part del Programa d’exposicions itinerants que el Departament de Cultura coordina amb la voluntat d’acostar l’art contemporani als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals.
 
L’exposició es podrà veure fins a l’11 de novembre. Paral·lelament, continua en curs l’exposició “Plou, neva, pinta” a la Sala dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès i el proper 11 d’octubre s’inaugura al Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona l’exposició itinerant “La lliçó de Diògenes”.
 
Per a més informació de l’exposició itinerant “Un món paral·lel” feu click aquí.
 


Cercador

Cercador

Destaquem