Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Desmantellat a Nou Barris un punt de venda i distribució de cocaïna a petita escala en una operació conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana

. Una detenció prèvia de la Guàrdia Urbana, a l’agost, ha permès seguir la pista fins a trobar el pis des d’on es distribuïa la droga
 
. El 2 d’octubre es va fer l’entrada i escorcoll del domicili investigat i es va detenir el seu inquilí per un presumpte delicte contra la salut pública

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Nou Barris, conjuntament amb Guàrdia Urbana de Barcelona, han detingut un home de 23 anys i nacionalitat dominicana per un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de drogues. La detenció s’ha realitzat després d’una investigació conjunta dels dos cossos policials que ha permès localitzar el domicili des d’on el detingut distribuïa cocaïna en petites dosis així com píndoles per tractar la disfunció erèctil.
 
La investigació es va iniciar el passat mes d’agost, quan efectius de la Guàrdia Urbana van detenir dos homes a la via pública per estar en possessió de 20 grams de cocaïna i uns 1500 euros en efectiu.
 
A partir d’aquestes detencions els agents dels dos cossos policials van seguir investigant per tal de poder determinar l’origen de la droga i des d’on es podria estar distribuint. Com a resultat, es va localitzar un pis al barri de Ciutat Meridiana que era visitat periòdicament per possibles consumidors i des del qual, presumptament, s’estaria distribuint cocaïna en petites dosis.
 
Després de constatar que es tractava d’un punt de de venda al detall de substàncies estupefaents i de distribució a petits traficants, els agents de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van realitzar el 2 d’octubre una entrada i registre en aquest domicili, en la qual es van intervenir 1.000 euros en efectiu, cocaïna i elements indiciaris de la seva distribució, com ara bàscules de precisió i embolcalls.
 
En l’actuació policial també es van intervenir una quarantena de píndoles per tractar la disfunció erèctil, les quals s’estan analitzant ara per determinar si es tracta de medicaments de curs legal o bé de productes falsos que podrien ser perjudicials per la salut. Les píndoles s’estarien venent també en el mercat negre, fora del seu curs legal, ja que es necessària una recepta mèdica per la seva adquisició.
 
L’actuació s’engloba el marc de l’operatiu conjunt entre Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la comissaria de Nou Barris i Guàrdia Urbana de Barcelona per a la detecció i control sobre aquells punts de venda de droga als barris que generen inquietud veïnal. Aquest operatiu es va iniciar durant els mesos d’estiu i van donar lloc a altres dispositius de intervenció i investigació en locals de publica concurrència  i entrades i registre en domicili amb resultats molt positius.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 5 d’octubre de 2018Cercador

Cercador

Destaquem