Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 28 al 30 de setembre

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'avui, dues persones han mort per accident de trànsit en zona interurbana

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 28 de setembre fins a les 20.00 h d’avui diumenge 30, dues persones han mort en dos accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
El primer sinistre mortal va tenir lloc divendres al vespre a la Ronda Litoral/ B-10 al seu pas per Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), quan una motorista va caure. Com a conseqüència de l’accident, la conductora del vehicle de dues rodes va ser traslladada en estat crític a l’Hospital del Mar on va morir al d’unes hores. El segon accident ha passat aquesta matinada, a la N-II a Capmany (Alt Empordà): un turisme ha sortit de la via i un dels passatgers ha mort i els altres dos ocupants han resultat ferits greus. A part d’aquests dos sinistres a la xarxa viària interubana, ahir dissabte un motorista va morir en un accident en zona urbana al terme municipal de Torres de Segre (Segrià).
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn  de la tarda d’avui, els principals problemes de trànsit s’han localitzat en aquests trams:
 
-       C-16: 8 km de lentitud i aturades entre Cercs i Berga.
-       C-55: fins a 6 km d’aturades a Castellgalí i 2,5 km a Castellbell i el Vilar en sentit sud.
-       AP-7: 2 km a Sant Celoni i fins a 12 km a la Roca del Vallès en sentit Barcelona.
-       C-58: 7 km a St. Quirze del Vallès en sentit Barcelona
-       C-32 sud: 5 km a St. Boi de Llobregat en sentit Barcelona.
-       C-32 nord: 1 carril tallat a Vilassar de Mar per un accident i fins a 6 km de retencions en direcció Barcelona.
-       N-340: 2 km de cues a la Riera de Gaià, 3 al Vendrell i 3 a Belllvei en sentit Barcelona. 
-       C-17: 4 km a Canovelles i 4 a Parets del Vallès en sentit sud.
-       A-2: 1 carril tallat i 2 km d’aturades a Esparreguera per un accident i 3 km de cues a Sant Vicenç dels Horts sentit Barcelona.
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a l’AP-7 de Sant Celoni a la Roca del Vallès i de Santa Margarida i els Monjos al peatge de Martorell.
 
 
Afectacions de dissabte
 
Ahir al matí es van registrar fins a 6 km d’aturades intermitents a la N-145 fins la frontera andorrana. A la resta de la xarxa viària catalana en general va predominar la fluïdesa i no es van produir retencions de rellevància, més enllà de les provocades per alguns accidents i avaries:
 
-       C-58: un accident a Badia del Vallès va tallar 2 carrils en sentit Terrassa i es van registrar retencions en els dos sentits de la marxa.
-       C-31: un accident a Badalona va tallar dos carrils en sentit Barcelona i va provocar 2 km de cua.
-       N-260: es va circular a través de pas alternatiu per un accident a l’altura de la Seu d’Urgell.
-       C-32: va estar tallada a Sant Boi de Llobregat en direcció Barcelona tot i que es feien desviaments pel lateral.
-       AP-7: 1 carril tallat a Sant Cugat del Vallès per un vehicle avariat
 
Tarda de divendres
 
El divendres a la tarda hi va haver problemes de mobilitat a diferents punts del territori. Les retencions més rellevants es van localitzar en els següents trams:
  
-          AP-7: un accident arribant a Sant Celoni va provocar fins a 9 km de retencions en sentit nord.
-          AP-7: 4 km de retencions entre Santa Perpètua i Barberà i 5 km entre Sant Cugat i el Papiol, en sentit sud.
-          A-2: un accident a Cornellà va provocar 3 km d’aturades en sentit Martorell, afectant a la Ronda Litoral amb 4 km més en sentit Llobregat.
-          B-20: accident a la Vall d’Hebron en sentit Besòs, cua de 10 km des de Cornellà.
-          B-224: un accident a Sant Esteve Sesrovires va obligar a què es donés pas alternatiu i va provocar 2km de retencions en els dos sentits.
-          N-340: 2 km de cues al Vendrell en sentit sud.


Cercador

Cercador

Destaquem