Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Recordant Josep Palau, qui fou director dels serveis territorials d'Interior a l'Alt Pirineu i l'Aran

La sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell ha acollit aquesta tarda un acte d’homenatge i record al qui fou director dels serveis territorials del departament d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Palau, que ens va deixar a causa d’un infart el febrer de 2017.
 
El conseller d’Interior, Miquel Buch, n’ha destacat “la seva proximitat, senzillesa i honradesa”, així com “el seu gran esperit de servei, treballador i responsable”.  Buch també ha posat de manifest que “persones com ell són les que ens calen en aquest país”.
 
L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, del secretari general del departament d’Interior, Brauli Duart, de l’exconseller d’Interior, Jordi Jané, del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Manel Pardo, del director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, del director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Joan Delort, de la directora de serveis, Sílvia Quesada, del director dels serveis territorials d’Interior a Girona, Albert Ballesta, i de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Lleida i Alt Pirineu i Aran, Montserrat Meseguer.  
 
Josep Palau era el director dels serveis territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran des de l’any 2015. Anteriorment havia estat el cap de Servei d’Administració de la Regió Policial Pirineu Occidental.
 


Cercador

Cercador

Destaquem