Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

FGC participa a la fira internacional InnoTrans, a Berlín

  • El president d’FGC, Ricard Font, i el director general, Pere Calvet, assisteixen els dies 18 i 19 de setembre a aquesta cita internacional de referència de la indústria ferroviària
  • La trobada servirà per donar a conèixer les principals novetats i avenços del món de la tecnologia ferroviària, incorporant totes les  novetats sobre infraestructures, interiorisme, transport públic o construcció

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) participa a la fira InnoTrans, una cita d’abast internacional i de referència en el sector del transport ferroviari que se celebra a Berlín del 18 al 22 de setembre. FGC hi participa juntament amb el clúster d’empreses del sector ferroviari Railgrup i els dies 18 i 19 de setembre hi assistiran el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, i el director general, Pere Calvet.

Ricard Font i Pere Calvet assistiran dimarts al Rail Leaders’ Summit, un esdeveniment amb més de 400 participants confirmats i on polítics i representants de les companyies ferroviàries més importants del món debatran sobre el futur del transport públic, la convivència eficient i sostenible amb l’espai urbà i la contribució al desenvolupament de les ciutats i a la millora de la qualitat de l’aire. D’altra banda, dimecres acudiran a la presentació de l’informe anual de la divisió de Metros de la Unió Internacional del Transport Públic (UITP), organització de la qual Pere Calvet n’és el president.

Durant aquests dos dies el president i el director general d’FGC mantindran reunions i trobades amb altres institucions i empreses ferroviàries com per exemple amb Alfons Calderón, director de la Oficina de Quebec a Barcelona; Dimitry Doshchatov i Igor Stepanov, director i assessor respectivament del Metro de Moscou; o amb l’Associació Ferroviària Espanyola MAFEX.

L’assistència de Ferrocarrils a la fira permetrà a la companyia visualitzar les últimes tendències en el sector i conèixer i aprofundir en futures línies d’explotació de nous serveis públics que requeriran la compra de nous trens. En aquest sentit, alguns dels projectes immediats que el Govern ha encarregat construir o explotar a la companyia són la prolongació de l’L8, que permetrà connectar les estacions de Plaça d’Espanya i Gràcia i en conseqüència unir el Vallès amb el Baix Llobregat a través d’FGC, o l’entrada en funcionament del nou servei de Rodalies a l'Aeroport de Barcelona, que reforçarà la connectivitat i la mobilitat d’aquesta infraestructura amb el centre de la ciutat i amb la futura estació de Sagrera.

La visita també servirà per conèixer i compartir els plans de diferents operadors ferroviaris europeus respecte la futura liberalització ferroviària.


InnoTrans 2018

FGC participa a la fira InnoTrans juntament amb el clúster d’empreses del sector ferroviari Railgrup, que disposaran d’un estand de 24 m2 per exposar les novetats de tots els socis interessats.  

A l’edició d’enguany es reuniran a Berlín més de 3.000 expositors per a presentar els seus productes. Hi haurà una representació internacional de 60 països que presentaran més de 400 novetats, de les quals 130 seran estrenes mundials.

En les superfícies d’exhibició a l’aire lliure es podran veure més de 140 vehicles relacionats amb el transport ferroviari: innovadors vagons contenidors, cotxes expressos de grans línies, trens regionals, vagons de dos pisos, tramvies, metros, vehicles d’inspecció de túnels, vehicles d’extinció i salvament en túnels i locomotores (híbrides), automotors i molts altres més.

Més informació a https://www.innotrans.de/en/.


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem