Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 14 al 16 de setembre


El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 14 de setembre fins a les 20.00 h d’avui diumenge 16, hi ha hagut un sinistre mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
Ahir dissabte cap a les 21.15 h de la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la T-340 al punt quilomètric 15 al terme municipal de Deltebre (Baix Ebre). Per causes que encara s'estan investigant, hi va haver una sortida de via d’un turisme. Com a conseqüència de l’accident, va morir-ne la conductora.
 
A més, també cal destacar que cap a les 22.10 h de divendres, hi va haver una sortida de via d’un turisme al punt quilomètric 2 de la GI-523 a Tortellà (Garrotxa), en un tram urbà. Com a conseqüència de la topada, va morir-ne el conductor.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn  de la tarda d’avui, els principals problemes de trànsit s’han localitzat en aquests trams:
 
-       C-16: 9km de lentitud i aturades entre Guardiola i la Nou de Berguedà i 5km més a Berga tot en sentit Barcelona;
-       C-31: 4km de retenció a Santa Cristina d’Aro en sentit Llagostera;
-       C-65: 3’5km d’aturades a Llagostera en sentit Caldes de Malavella;
-       AP-7: 5km de retenció a Sant Celoni i 7km de cua entre Cardedeu i la Roca del Vallès en sentit Barcelona;
-       C-55: 3km de lentitud i aturades a Manresa i 2km d’intensitat a Castellbell i el Vilar en sentit Barcelona;
-       N-340: 3km de cua a Altafulla i 3km de retenció a Coma-ruga en sentit Barcelona.  
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a l’AP-7 de Sant Celoni a la Roca del Vallès i de Santa Margarida i els Monjos al peatge de Martorell.
 
Quant a diumenge al matí, alguns accidents han complicat la circulació. En concret, a la C-31 a Sitges en tots dos sentits, a la C-17 a Tagamanent i a Parets del Vallès en sentit Barcelona i a la C-16 a Berga en sentit Barcelona.
 
Afectacions de dissabte
 
Al llarg de dissabte va dominar la fluïdesa a la majoria de vies del conjunt de carreteres i autopistes de Catalunya. Amb tot, hi va haver problemes per circular sobretot a l’autopista AP-7. Passat un quart d’una del migdia, aquesta via va quedar tallada al quilòmetre 103,5 a Sant Celoni en sentit Girona per un camió bolcat amb un ferit menys greu. Això va provocar 2km d’aturades en el tram de l’accident i, més enrere, uns 9km de congestió des de Llinars del Vallès fins al punt quilomètric 111 de Sant Celoni, on es desviava el trànsit per l’interior d’aquesta població. Arran de l’accident, a la C-35 també hi va haver uns 5km de congestió a l’altura de Sant Celoni en sentit Vidreres.
 
També cal destacar que, a causa d’accidents, la situació també es va complicar a l’N-340 al Vendrell i a Mont-roig del Camp en tots dos sentits, i a la C-58 a Sant Quirze del Vallès i a Montcada i Reixac en sentit Barcelona. A més, a la C-17 hi va haver retencions entre Montcada i Reixac i l’Avinguda Meridiana d’entrada a Barcelona per un accident mortal dins de nucli urbà.
 
Tarda de divendres
 
El divendres a la tarda hi va haver problemes de mobilitat a l’AP-7 i també sobretot a les vies de l’àrea metropolitana de Barcelona. Les retencions més rellevants es van localitzar en els següents trams:
  
  • AP-7: Fins a 13 km de retencions entre Santa Perpètua de Mogoda i la Roca del Vallès en sentit Girona;
  • B-23: 7km de lentitud i aturades entre Sant Feliu de Llobregat i el Papiol en sentit Martorell i en sentit Girona;
  • C-17: 7km de retencions entre Canovelles i Parets del Vallès en sentit Barcelona;
  • C-58: 2km d’aturades de Barcelona a Montcada i Reixac en sentit Terrassa per un accident. També hi va haver 3km de cua entre Montcada i Ripollet i 3km més a Sant Quirze del Vallès tot en sentit Terrassa;
  • B-10: 10km de retenció entre la Barceloneta i el Nus de la Trinitat en sentit Besòs i 5km més entre Rambla Prim i la Barceloneta en sentit Llobregat;
  • B-20: 7km de cua entre Pedralbes i Valldaura en sentit Besòs;
  • Pota Nord: 3km de retenció entre Badalona i Barcelona en sentit sud.


Cercador

Cercador

Destaquem