Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Detenim in fraganti quatre homes per robar un rellotge de luxe valorat en 25.000 euros

· Tres dels autors s’han detingut en el moment de realitzar el robatori per part d’agents de paisà de la comissaria de Ciutat Vella
 
· El quart lladre s’ha detingut amb col·laboració de la unitat aquàtica de la Guàrdia Urbana de Barcelona després de llançar-se a l’aigua per escapar-se

 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Ciutat Vella han detingut aquesta tarda, sobre les 13:50 hores, quatre joves d’entre 20 i 22 anys d’edat, tres de nacionalitat frances i un espanyola, per robar un rellotge de luxe valorat en 25.000 euros a un home emprant violència i amenaces.
 
Els agents, que realitzaven servei de paisà pel districte de Ciutat Vella, han observat els quatre autors com s’acostaven a la víctima, un home de 48 anys i veí de Barcelona que anava amb bicicleta, mentre un d’ells vigilava l’entorn, un altre distreia al ciclista i un altre lladre aprofitava per arrancar-li el rellotge.
 
La víctima ha caigut de la bicicleta però en aixecar-se per anar al darrere de qui s’enduia el rellotge, un quart jove s’ha posat enmig per impedir que el pogués recuperar mentre l’amenaçava amb el puny aixecat.
 
Tres dels autors han sigut detinguts al mateix moment mentre que un d’aquests lladres ha aconseguit fugir corrent direcció cap al port, on s’ha llençat a l’aigua en veure que estava a punt de ser enxampat. 
Gràcies a la col·laboració de la unitat aquàtica de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha pogut detenir. Aquest detingut era qui duia el rellotge, el qual no s'ha pogut recuperar. 
 
La víctima ha patit rascades i cops a causa de la caiguda de la bicicleta i lesions lleus al canell per l’estravada.
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 16 de setembre de 2018


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem