Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller El Homrani i el delegat del Govern a Barcelona visiten Granollers

Han volgut conèixer in situ les afectacions de la tempestes de divendres passat i posar-se a disposició del consistori

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez, s’han reunit aquesta tarda amb l’alcalde i regidors de Granollers per conèixer in situ les afectacions de la tempestes de divendres passat i posar-se a disposició del consistori.
 
S'ha constatat la immediata reacció de coordinació dels diferents cossos de Seguretat que han participat durant les tasques de neteja, així com la importància de no haver de lamentar víctimes ni danys personals.
 
La Generalitat s’ha ofert a l’Ajuntament per fer l’acompanyament i informació dels drets dels veïns i veïnes perjudicades per tal de rescabalar les despeses dels danys.
 
A partir d’aquesta trobada s’han compartit elements de millora de la ciutat de Granollers  i dels serveis de prevenció de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, per tal de donar resposta i guanyar eficiència en situacions similars com les viscudes fa uns dies.
 
La ciutat de Granollers ha anat recuperant la normalitat després de les intenses pluges de divendres, que van deixar més de 80 litres d’aigua per metre quadrat en una hora.


Cercador

Cercador

Destaquem