Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Serra: "La remodelació del Castell de Falset representa l'aposta del Govern per a la millora dels nostres pobles i ciutats"

 
  • El secretari d’Hàbitat Urbà i Territori ha destacat avui, en la inauguració de les obres de millora d’aquest edifici històric, la inversió de la Generalitat i l’Ajuntament en la millora urbana d’aquesta ciutat mitjançant el Pla de Barris, de prop de 3,2 milions

El secretari d’Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra, ha destacat avui que la remodelació del Castell de Falset representa “el compromís del Govern en la millora decidida dels nostres pobles i ciutats”. En la inauguració de les obres, que s’han dut a terme en el marc del Pla de Barris, el secretari ha destacat la inversió de la Generalitat i l’Ajuntament en la millora urbana d’aquesta ciutat, que ha suposat prop de 3,2 milions d’euros. L’acte ha comptat amb la presència del president de la Diputació de Girona, Josep Poblet, i l’alcalde de Falset, Jaume Domènech.
 
Serra ha precisat que “la millora de carrers i places i la recuperació d’edificis i del patrimoni arquitectònic han servit per posar en valor el conjunt històric de Falset”. El secretari ha recordat el paper de l’Agenda Urbana de Catalunya, que el Govern de la Generalitat està impulsant en aquesta línia de “treballar per al desenvolupament de pobles i ciutats vitals, inclusius, saludables, segurs i sostenibles”, una agenda que “ha de sorgir fruit d’un procés de governança compartida entre institucions públiques, món associatiu, sector econòmic i ciutadania, i que ha d’esdevenir el full de ruta dels propers anys de l’acció de Govern sobre les nostres ciutats”.
 
El projecte d’intervenció del Nucli Històric de Falset té per objectiu promoure la dinamització social i la millora física del barri, amb el turisme cultural com a eix estratègic, com a complement al turisme enològic i gastronòmic. Inclou un conjunt d’actuacions al voltant de la millora de l’espai públic i la recuperació del patrimoni arquitectònic per posar en valor el conjunt històric present al Nucli Històric.
 Cercador

Cercador

Destaquem