Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Variabilitat meteorològica pel pont de la Diada

 
El Servei Meteorològic de Catalunya informa que per dissabte 8 es preveu una jornada de sol i núvols en general, tret de la meitat sud del litoral i Prelitoral, on seran probables alguns xàfecs especialment al matí i al final del dia. La temperatura pujarà lleugerament. Diumenge 9, en canvi, la nuvolositat es farà abundant arreu i s’esperen xàfecs i tempestes, localment acompanyades de pedra, que afectaran ja al matí la meitat sud i oest de Catalunya i guanyaran terreny amb el pas de les hores cap al nord i est. La temperatura quedarà més curta.
 
Dilluns 10 encara hi haurà alguns xàfecs residuals a primera hora, però es preveu que minvin ràpidament i donin lloc a una jornada assolellada en general, com a molt amb la possibilitat d’algun ruixat de tarda en zones de muntanya. Temperatura una mica més alta.
 
Dimarts 11, dia de la Diada, es preveu amb sol i alguns núvols, però sense precipitacions, així com amb un augment de la temperatura.
 
Els models meteorològics a mitjà termini indiquen que a partir de dimecres 12 tornaria la inestabilitat atmosfèrica, amb nous xàfecs i tempestes a Catalunya.
 
A causa de la variabilitat de la situació meteorològica prevista, caldrà seguir amb atenció les següents actualitzacions de la predicció.
 
Més informació a www.meteo.cat i a les xarxes socials @meteocat i facebook.com/meteocat
 
 
7 de setembre de 2018


pdf pdf nota informativa

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem