Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera de Salut exigeix al govern espanyol que compleixi el compromís de retirar el recurs contra la Llei catalana de sanitat universal

Alba Vergés afirma que poden "coexistir" la llei del Parlament i el reial decret espanyol aprovat pel Congrés

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha exigit aquesta tarda al Govern espanyol "que compleixi amb el compromís de retirar el recurs a la Llei d’universalització de l’assistència sanitària" que va aprovar el Parlament de Catalunya el juny del 2017 amb els vots favorables del grups parlamentaris de Junts pel Sí, PSC, Catalunya Sí que es pot i la CUP. Ciutadans es va abstenir i el PP hi va votar en contra.
 
La consellera ha assenyalat: “nosaltres sempre estenem la mà i ens posem al costat de la defensa dels drets de les persones, en aquest cas de l’assistència sanitària per a tothom arreu dels territoris de l’Estat. De la mateixa manera demanem el respecte a les lleis aprovades al Parlament”.
 
Alba Vergés també ha afirmat que poden “coexistir” la Llei del Parlament i el reial decret espanyol aprovat pel Congrés. En aquest sentit, ha indicat que el seu equip es posarà ja a treballar per garantir el compromís.


Cercador

Cercador

Destaquem