Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Departament d'Acció Exterior presenta a Girona el procés participatiu sobre la política de cooperació al desenvolupament

El director general de Cooperació al Desenvolupament, Manel Vila i Motlló, i el director general de Participació Ciutadana, Ismael Peña López, presentaran la iniciativa ‘Visió 2030: La contribució catalana al desenvolupament global’ aquest dijous 6 de setembre a Girona.

L’acte tindrà lloc a la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1 Girona) a les 10 hores. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges durant la sessió, i en acabada la presentació els ponents faran una atenció a mitjans.
 
Amb el títol ‘Visió 2030: La contribució catalana al desenvolupament global’, el departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència posa en marxa un procés participatiu per a elaborar una nova estratègia de cooperació que s’emmarqui plenament en l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.
 
La iniciativa es durà a terme des de la Direcció General de Cooperació al Desenvolupament i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, amb la col·laboració de la Secretaria de Transparència i Govern Obert, i resultarà en un document, anomenat Visió 2030, que servirà de punt de partida dels futurs plans directors de la cooperació catalana.
 
El divendres 7 de setembre tindrà lloc una nova sessió informativa a Lleida, i posteriorment a Tarragona i Barcelona.


Cercador

Cercador

Destaquem