Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Localitzat el cos d'una dona a Tavertet (Osona)

A les 17.30 hores d’aquesta tarda, efectius del GRAE (Grup d’Actuacions especials) dels Bombers de la Generalitat han localitzat el cos d’una dona al fons d’una cinglera de Tavertet.
 
Tot i que s’està pendent d’identificació, podria tractar-se de la dona de 70 anys que es busca des d’aquest dilluns al vespre per la zona del municipi.
 
Des de dilluns el dispositiu de recerca ha comptat amb la participació dels Bombers de la Generalitat, que han desplaçat també efectius del GRAE, tant de muntanya com de la unitat subaquàtica, del GCR (Grup Caní de Recerca), del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) i helicòpters de rescat. També hi ha treballat Mossos d’Esquadra, que ha desplaçat unitats Canina i de Muntanya, a més d’efectius de Seguretat Ciutadana i l’helicòpter, el SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), Creu Roja i nombrosos voluntaris de la zona.
 
Aquests dies s’han coordinat diferents grups de recerca formats pels equips d’emergència i els voluntaris i s’ha estat fent recerca de manera intensiva i extensiva tant pel poble, com pels seus voltants, així com també per vorals de camins i carreteres, fonts, basses, torrenteres i cingles. Els helicòpters han sobrevolat les zones de més difícil accés.
 


Cercador

Cercador

Destaquem