Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Mossos d'Esquadra desmantellen un grup criminal que robava en domicilis d'arreu de Catalunya

 · Van detenir quatre homes que havien robat en nou habitatges situats a Sant Cugat del Vallès, Rubí, Castellbisbal, Coma-ruga i Roda de Berà

 · Es desplaçaven en vehicle per buscar la casa on volien robar i després es repartien les tasques, uns hi entraven mentre els altres vigilaven

 · Tres dels detinguts han ingressat a presó, el quart resta en llibertat amb càrrecs

 Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Rubí i de la Unitat Central de Robatoris amb Força van detenir el 22 d’agost quatre homes d’edats compreses entre els 18 i els 28 anys, de nacionalitat xilena i veïns de Badalona com a presumptes autors de nou robatoris amb força a domicilis d’arreu de Catalunya i de pertinença a grup criminal.

 El agents van iniciar una investigació arran d’uns robatoris amb força a domicilis comesos durant l’estiu a diferents municipis del Vallès Occidental. Com a resultat de totes les gestions d’investigació realitzades s’ha pogut desmantellar un grup criminal que operava arreu del territori català. En concret s’han resolt nou robatoris a domicilis comesos entre els mesos de juliol i agost: cinc a Sant Cugat del Vallès i un a Rubí, Castellbisbal, Coma-ruga i Roda de Berà.
 
El modus operandi del grup criminal consistia a desplaçar-se en vehicle per tota la geografia catalana i feien recerca de domicilis, preferiblement cases, on poder accedir-hi. Un cop seleccionat els lladres es repartien les tasques: mentre un o dos s’encarregaven de vigilar els altres dos accedien al domicili.
 
La detenció de tres lladres es va produir a la ciutat de Barcelona i el quart a la ciutat de Badalona on la banda disposava d’un pis franc on amagaven els objectes sostrets, principalment joies, telèfons mòbils i aparells electrònics.
 
Els detinguts, que acumulaven entre tots més de 20 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, principalment., van passar a disposició judicial el 25 d’agost davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí, el qual va decretar l’ingrés a presó per tres dels integrants i la llibertat amb càrrecs pel quart.
 
La investigació continua oberta per tal de lliurar als propietaris els objectes recuperats i no es descarten més detencions.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Granollers, 30 d’agost de 2018
 

@mossoscat         facebook.com/mossoscat


Cercador

Cercador

Destaquem