Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comunicat sobre l'incendi al CREI Can Ritort de Tordera

Aquesta nit s’ha produït un incendi al Centre Residencial d’Educació Intensiva (CREI) Can Ritort de Tordera del qual en aquests moments se n’investiguen les causes. En l’operatiu han intervingut Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Local de Tordera i el SEM.  En l’incendi no s’han hagut de lamentar danys personals.
 
Mas Ritort és un centre de 20 places per a noies tutelades per la Generalitat de Catalunya, obert des de fa prop de 6 anys i gestionat per la Fundació Resilis.
 
El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha estat en contacte permament amb l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que s’ha desplaçat fins al lloc dels fets acompanyat de la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Georgina Oliva, per donar suport a les noies i a l’equip professional.
 
El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies agraeix la col·laboració i la bona predisposició que des dels inicis han mostrat sempre l’Ajuntament i el municipi vers aquest equipament. El conseller i l’alcalde s’han emplaçat a celebrar properament una trobada a Tordera per parlar dels centres educatius especialitzats en infants i adolescents en situació de vulnerabilitat, entre d’altres qüestions.


Cercador

Cercador

Destaquem