Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Servei Meteorològic de Catalunya signa un acord de col·laboració amb Ràdio Arenys, Ràdio l'Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdio

 
  • L’SMC participarà diàriament en el programa El Far amb una crònica meteorològica amb informació del temps actual i la previsió per tot el litoral català

El director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Oriol Puig  i els directors de les emissores Ràdio Arenys, Radio l’Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdio, han signat avui un acord de col·laboració per l’emissió de la predicció marítima i del litoral en el programa El Far.

 


Les emissores Ràdio Arenys, Radio l’Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdio inicien un nou projecte de treball en xarxa produint conjuntament el programa El Far gràcies al finançament i suport de La Xarxa Audiovisual Local. Aquest programa té com a fil conductor el mar, en ell es parlarà de tots aquells temes que, de forma directa o indirecta, estan vinculats a mar al llarg de tota la costa catalana. La voluntat de les emissores és produir un programa que doni visibilitat al litoral no només com a destinació turística sinó com a valor del territori català.
 
L’SMC col·laborarà en el programa El Far realitzant diàriament una crònica meteorològica amb informació del temps actual i una previsió per tot el litoral català. Aquest nou servei s’emmarca dins la voluntat de l’SMC d’oferir un servei que proporcioni una informació útil, de qualitat i de proximitat al conjunt de la societat.
 
 
27 d’agost de 2018


pdf pdf nota informativa

Cercador

Cercador

Destaquem