Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes consoliden el seu paper formatiu en la 39a edició

El Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, ha acollit avui la presentació de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, que disputaran la 39a edició a Lliçà d’Amunt del 31 d’agost al 2 de setembre. El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha presidit l’acte.
Foto: Pep Herrero

L’han acompanyat l’alcalde en funcions de Lliçà d’Amunt, Jordi Juárez; el president del Grup 24 Hores, Francesc Padró, i pilots dels equips participants, com ara el veterà Javier García Vico i la representant de l’únic equip femení Maria Maseras, a banda de patrocinadors i col·laboradors.
 
La XXXIX edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt, que tindrà lloc al clàssic traçat del Pinar de la Riera, comptarà, una vegada més, amb alguns dels millors pilots de les especialitats de motocròs i enduro, com els citats Vico i Maseras, a banda d’Oriol Mena o Marc Solà.
 
Enguany, la prova consolida la internacionalització, amb la presència de cinc equips estrangers d’un total de 33, així com el rol formatiu per a joves motociclistes, com destacava Francesc Padró, que es felicitava per la presència de figures com Edgar Canet o Raúl Sánchez, que “són el futur de la prova”.  
 
Mentre Jordi Juárez qualificava les 24 Hores com un “patrimoni” de Lliçà d’Amunt, Antoni Reig en lloava “la història i la capacitat organitzativa i de convocatòria”. “És un referent no només del nostre motor, sinó també de l’esport català, i des del Govern us felicitem per la bona feina feta i per mantenir l’essència del primer dia”, ha conclòs.
 
En paral·lel a la competició, l’esdeveniment ha fomentat la implicació amb les entitats i les escoles de la Vall del Tenes, i tornarà a programar diverses activitats lúdiques com un concurs de fotografia, un concert amb Track's Rock, el Trial Show amb Miguel Cepillo, focs artificials, una exhibició infantil i tallers per als més petits, entre d’altres.
 
A un any de complir els 40 anys, les 24 Hores són un referent per als equips catalans, estatals i internacionals que es preparen per a aquesta prova com si es tractés d’un Gran Premi. La cursa, on té una gran importància el voluntariat, és cada any un èxit d’organització i participació, amb la presència de més de 30.000 espectadors, i ha esdevingut la trobada habitual de grans noms del motociclisme del nostre país.



Cercador

Cercador

Destaquem