Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Prop de 20.000 persones accedeixen a l'espai La Meva Salut a la Regió Sanitària Lleida el 2017

  • El servei d’eConsulta s’ha consolidat com a eina de consulta no presencial entre la persona usuària i el professional de salut

L’any 2017, 19.742 persones de la Regió Sanitària Lleida han accedit a l’espai La Meva Salut (LMS), un total que representa el 6,96% dels majors de 18 anys que han estat atesos en atenció primària. Durant l’any 2017 el servei de l’eConsulta integrat en La Meva Salut s’ha consolidat i s’incrementa de manera progressiva en totes les àrees bàsiques de salut (ABS) de la Regió Sanitària com a eina de consulta no presencial entre la persona usuària i el professional de salut.
 
La Regió Sanitària Lleida comptava l’any passat amb 215 professionals en aquest espai que van mantenir 4.799 converses amb pacients de forma on-line. LMS ofereix un nou canal de comunicació, confidencial i segur, per resoldre necessitats de les persones usuàries del sistema sanitari que no requereixin que professional i pacient comparteixin espai i temps.
 
D'altra banda, des del passat mes de juliol l’espai La Meva Salut (LMS) del Departament de Salut ja està disponible en totes les llengües oficials a Catalunya: català, castellà i occità-aranès.
LMS conté la informació generada per l'atenció sanitària prestada en tots els centres assistencials públics del territori.
 
La Meva Salut, l'espai personal en línia per tràmits, consultes i més serveis
La iniciativa va néixer el 2014 i es va implementar a tots els equips d’atenció primària (EAP) amb l'objectiu d'afavorir la coresponsabilitat i participació de les persones en la prevenció i cura de la seva salut, i per convertir-se en una eina per a la interacció en línia del ciutadà, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d'atenció primària, etc.).
 
Per accedir a la LMS, cal el codi d'identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual (TSI) i un certificat digital o una contrasenya. La contrasenya es pot demanar presencialment al centre d'atenció primària (CAP). La persona titular de la targeta sanitària individual, que sigui major d'edat i que tingui certificat digital o que hagi sol·licitat la contrasenya al seu CAP pot accedir a la pàgina web http://lamevasalut.gencat.cat.
 
Un cop identificada a La Meva Salut, la persona també pot accedir als tràmits virtuals de les administracions públiques.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem