Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l'incendi d'una indústria a Premià de Dalt

· El foc ha afectat una nau d'uns 1.000 m2 i no hi ha persones ferides

Aquest matí, a les 10.04 hores, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en una indústria del carrer Ponent número 2 de Premià de Dalt (Maresme).  Es tracta d’una empresa dedicada a la serigrafia de bosses de cartró i a l’embalatge publicitari.
 
L’incendi s’ha desenvolupat a la planta baixa, on han cremat unes màquines d’enquadernar i ha acabat afectant tota la superfície de la nau, d’uns 1.000 m2. També ha col·lapsat una part important de la coberta. S’ha pogut salvar una zona d’oficines que es trobaven al primer pis, que només haurien quedat malmeses pel fum.
 
Els Bombers han pogut controlar el foc al voltant de la una del migdia i en aquests moments continuen treballant a la zona amb 11 dotacions terrestres (7 vehicles d’aigua, 2 vehicles de comandament, l’ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques i el Furgó d’Equip Respiratoris).
 
En el moment de l’incendi no hi havia treballadors a la nau i no hi ha hagut persones ferides, segons confirma el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha desplaçat una unitat preventiva al lloc dels fets. També s’han activat 2 patrulles de Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 14 d’agost de 2018
14.00 hores


Cercador

Cercador

Destaquem